Vil du ha en TRYGGERE og mindre stressa hund?

 

  • Har du en sensitiv eller usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre og på nye situasjoner?
  • Har hunden din atferdsproblemer relatert til usikkerhet, slik som f.eks. utagering på tur, stress, separasjonsangst, frykt eller aggresjon?
  • Ønsker du å forebygge, atferdsutfordringer, få inspirasjon til morsomme og selvtillitsbyggende aktiviteter, og gi hunden din det beste livet du bare kan? 

Den gode nyheten er at selvtillit kan trenes opp!

Hunden din kan bli tryggere på seg selv, på andre, og på nye situasjoner.


Jeg har samlet mine viktigste strategier for å få bygge opp selvtillit hos hund, og har lyst til å dele disse med deg.

 

"Selvtillit er det som gjør at noen hunder ser på nye utfordringer som nye eventyr"

Jeg heter Carina Josefine,  jeg er hundetrener, atferdskonsulent og lidenskapelig opptatt av hund!
 
LIVSKVALITET og SELVTILLIT hos hund er blitt mine "hjertesaker".  Det rører ved noe langt inni hjerterota når jeg ser en hund som sliter og føler seg usikker.
 
Jeg har også hatt usikker hund. Det vil si, jeg har fortsatt hunden, men jeg kan ikke lenger kalle han usikker. Sammen har jeg og Nommin hatt en utrolig reise, og vi har kommet i mål. Jeg kan relatere til hvordan det er å være mennesket til en usikker hund, og alle følelsene og utfordringene som ofte følger med.
 
Det betyr mye for meg at disse hundene blir sett for de følsomme og fantastiske hundene de faktisk er, og at menneskene deres får den veiledningen, kunskapen og ideene de trenger for å hjelpe hunden sin å bli TRYGG.
 
Det er utrolig givende å jobbe med selvtillit hos hund. Jeg vet at det jeg lærer bort gjør en forskjell i selve livskvaliteten - til både hund og eier.

Hva kan være vakrere og mer motiverende enn det? :)

 

Close

50% Complete

Jeg vil gjerne ha en tryggere hund!