Placeholder Image
Placeholder Image

TRYGGHund-klubben er for deg som

 • Har sensitiv eller usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre, og på nye situasjoner

 • Har hund med atferdsutfordringer som kommer av usikkerhet (f.eks. utagering, stress, frykt eller aggresjon) og ønsker oppfølging og veiledning?

 • Vil forstå hvorforfor hunden din oppfører seg som den gjør, og hvordan du kan endre på det 

 • Vil ha det MORO sammen med hunden din, og ønsker inspirasjon til morsomme og nyttige selvtillitsbyggende aktiviteter og øvelser. 

 • Ønsker deg en bedre, morsommere, enklere og mindre stressende hverdag for både deg og hunden din

 

TRYGGHund-Klubben er også for deg som rett og slett er interessert i hund og atferd, og vil gi hunden din det beste livet du bare kan! 

Placeholder Image

Hva får du i TRYGGHund-klubben?

 

 • Månedlig LIVE-forelesning om atferd og utfordringer
 • Spørretimer hvor du kan spørre om hva som helst
 • Ideer og inspirasjon for mentale og selvtillitsbyggende aktiviteter 
 • Steg for steg innlæringsvideoer av triks, hverdagsøvelser og/eller styrkeøvelser hver måned - La oss ha det MORO!
 • BONUS-forelesninger om spennende temaer innen hundetrening og hundehold generelt
 • Facebookgruppe og et fellesskap hvor du kan vise frem det du får til, stille spørsmål, dele tanker og frustrasjoner, samt få støtte og veiledning
 • Medlemsportal med app som du kan laste ned på telefonen, og dermed ha tilgjengelig uansett hvor du er. 
Placeholder Image
Placeholder Image

Anne Birgitta og Freia

Deltagere TRYGG Hund Online**

“Freia og jeg er SÅ glad for at vi kom over kurset TRYGG HUND!! Lærerikt, motiverende , engasjerende og morsomt – en hel verktøykasse med kunnskap om hundens språk og atferd, med påfølgende jobbing i praksis med våre egne hunder.

Det som før var daglige turer, har nå blitt høydepunkter med utforsking, kroppsbeherskelse, triksing, samarbeid osv. I tillegg har evt. utfordringer blitt GØY å jobbe med, for vi har fått ulike verktøy å bruke. Treningsplaner, ukesoppdrag, online spørretimer, gruppesamtaler
– kurset har vært helt perfekt!

Carina Josefine er kjempedyktig, og en FANTASTISK motivator for både hund og eier!!! Tusen takk – dette vil vi gjøre mer! ”

Her får du det du trenger for å gjøre hunden din TRYGG og glad, og for å løse eventuelle atferdsutfordringer - OG samtidig ha det veldig GØY!

Eksempler på temaer vi skal gjennom de neste månendene:

 • Selvtillit og selvtillitsbygging - YES ,det kan trenes opp! Og her lærer du hvordan.
 • Mental aktivisering = tryggere, roligere og mer harmoniske hunder
 • Hundens språk - Forstå hunden din
 • Stress og stressredusering
 • Søvn - sover hunden din godt nok?
 • Hva gjør vi når hunden er redd noe? Teknikker som virker!
 • God sosialisering 
 • Miljøtrening

(listen er ikke uttømmnede)

 

Du vil også få forelesninger om en rekke vanlige atferdsutfordringer.

Det er viktig å ta tak i den underliggende årsaken til at hunden oppfører seg som den gjør.

 

Du får også forelesninger og LIVEsendinger om hundetrening og hundehold generelt. 

 

Vi skal ha det moro med både fysiske og mentale aktiviteter

Hver måned får du ideer til selvtillitsbyggende og mentale aktiviteter, samt steg-for-steg innlæringsvideoer av nyttige og morsomme triks. styrke- og hverdagsøvelser.

 

Kort sagt: Hvordan gi hunden din det beste livet den kan få, samtidig som hverdagen blir enklere, morsommere og mindre stressende.

Placeholder Image

Angelika og Minnie

Deltagere TRYGG Hund Online**

"Først vil jeg bare si tusen takk for de fine månedene vi fikk sammen med deg og kursgruppen😊 Det var et veldig bra kurs du har laget - beste kurset vi har gått noengang! 
 
Jeg merker stor forskjell på hele Minnie etter kurset❤️ Hun er blitt mye roligere, og har helt klart høyere selvtillit. Hun tar masse gode initiativ, noe hun sjeldent gjorde før. Kommunikasjonen oss imellom et mye bedre 👍🏻 Hun virker mye tryggere i de aller fleste situasjoner.
 
Stressredusering var veldig nyttig for oss. Det var viktig for å kunne klare å ta tak i utfordringer 😊 
 
Jeg føler meg mye tryggere på hvordan vi kan jobbe med ulike utfordringer, og vet litt mer om hva som skal til for å lykkes. Jeg føler meg faktisk som en bedre hundeeier, som kan forstå Minnie mye bedre enn før.

Vi fikk også masse god inspirasjon til mental aktivisering, det skal vi ta med oss videre.
 
Dette har helt klart endret livene våre, og vi står mye bedre rustet for å takle de utfordringene vi måtte møte videre. 
 
 

Jeg vet utfordringene kan føles store. Jeg har vært der selv.

Men jeg lover deg – den stoltheten og kjærligheten du kjenner, når dere løser utfordringene og får til dette sammen – den får hjertet nesten til å sprekke! Den gleden over å se hunden sin trygg og glad i nye situasjoner, er til å få sommerfulger i magen av!

Forestill deg tryggheten og roen du vil kjenne på, når du vet du kan stole på hunden din, og hunden din stoler på deg. Når du kan ta med hunden din bort, uten å bekymre deg for hvem aller hva som møter dere. Hunden din takler det. 

"Ja, særlig at vi kan komme dit noen gang", tenker du kanskje.

Jeg skjønner deg så godt. Jeg har tenkt som deg, og jeg har jobbet med mange som har tenkt det samme.

Men vi har kommet dit. Vi har nådd målene og løst utfordringene!

Det kan du gjøre også. Bli med i TRYGGHund-klubben og få kunskapen, verktøyene, veiledningen og støtten du trenger.

Påmeldingen er nå stengt


Hvis du vil få epost med en gang påmeldingen åpner igjen, kan du legge igjen eposten din her.

 

Jeg vil ha melding når påmeldingen åpner!
Placeholder Image

Tonje Vinge og Matti

Deltagere TRYGG Hund Online**

Fikk masse tips, råd og veiledning hele veien, og det var fint å kunne se hva de andre på kurset jobbet med og fikk til! Pluss at man hadde en trygg plattform å ta opp frustrasjoner og utfordringer på uten å bli "belært" eller dømt.

Innholdet i kurset var midt i blinken for min usikre chihuahua. Har lagt i mye jobb i han siden jeg fikk han, men her følte jeg at vi fikk inn "grunnmuren". Å starte med stressredusering var helt avgjørende for å kunne jobbe med de tingene han strevde med.

Vi har lært så mye. Blant annet har jeg nå en hund som kan gå pent i bånd, som jeg forstår kroppsspråket til, som kan se og passere andre hunder (med riktig tilpasning til situasjonen)! Vi har fortsatt ting å jobbe med, men nå føler jeg meg ihvertfall trygg på hvordan jeg kan jobbe med ting.

Det er ikke bare hunden min som har fått bedre selvtillit, men jeg også - som er en fin bonus!


Jeg har tidligere vært på både valpekurs og unghundkurs, men skulle ønske at jeg visste om dette kurset først!


Usikker hund eller ei, så tenker jeg at dette kurset inneholder grunnmuren for en trygg hund og et godt samspill mellom hund og eier"

Fortsatt ikke helt sikker på om TRYGGHund er riktig for deg og hunden din?

Har du flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Epost: [email protected]

Placeholder Image

"Selvtillit er det som gjør at noen hunder ser på nye utfordringer som et eventyr, mens andre vil møte nye situasjoner med frykt og usikkerhet."

 

Påmeldingen er nå stengt.

 

Hvis du vil få epost med en gang påmeldingen åpner igjen, kan du legge igjen eposten din her.

 

Jeg vil ha melding når påmeldingen åpner!
Placeholder Image
Jeg heter Carina Josefine,  og jeg er hundetrener, atferdskonsulent, rehabiliteringsterapeut og lidenskapelig opptatt av hund!
 
Jeg elsker å trene hund, og å holde kurs. Jeg er glad i å holde kurs som triksekurs, kurs i rallylydighet, og styrketreningskurs for hund.

Likevel er det LIVSKVALITET og SELVTILLIT hos hund som er blitt mine "hjertesaker".  Det rører ved noe langt inni hjerterota når jeg ser en hund som sliter og føler seg usikker. Det fanger hjertet mitt med en gang.
 
Jeg har også hatt usikker hund. Det vil si, jeg har fortsatt hunden, men jeg kan ikke lenger kalle han usikker. Sammen har jeg og Nommin hatt en utrolig reise, og vi har kommet i mål. Jeg kan relatere til hvordan det er å være mennesket til en usikker hund, og alle følelsene og utfordringene som ofte følger med.
 
Det betyr mye for meg at disse hundene blir sett for de følsomme og fantastiske hundene de faktisk er, og at menneskene deres får den veiledningen, kunskapen og ideene de trenger for å hjelpe hunden sin å bli TRYGG.
 
(Og til å selv å føle seg TRYGG som hundeeier)
 
Det er utrolig givende å jobbe med selvtillit hos hund. Selv etter å ha jobbet i hovedsak med selvtillit og stressredusering i flere år, blir jeg like rørt hver gang. Jeg vet at det jeg lærer bort gjør en forskjell i selve livskvaliteten - til både hund og eier.

Hva kan være vakrere og mer motiverende enn det? :)

 

Placeholder Image

Cathrine Fjermerås og Amadi

Deltagere TRYGG Hund Helg

"Det viktigste kurset vi noensinne har tatt, og jada-det har da blitt noen! Dette kurset, og alle metodene som blir presentert, har hjulpet som en drøm på vår usikre lille logrejente som låste seg rett som det var i redsel og panikk.

Dette er virkelig ett positivt, varmt og viktig kurs, selv for tøffingen vår, som virkelig også har nytt godt av dette. Det å forebygge usikkerhet er jammen meg undervurdert! Selvtillitt kan det aldri bli for mye av!

Min viktigste lærdom er å ta ett skritt tilbake og la henne løse oppgaver selv. Alt fra å få tak i godis, til å kunne passere andre hunder, fordi hun selv hadde tatt avgjørelsen.

Skulle ønske jeg hadde visst alt dette tidligere, men det viktige er: Jeg vet det nå! Og når man vet bedre, så kan man gjøre bedre.

Dette er virkelig den beste instruktøren vi har fått møte, like flink med folk som med hunder og med en super formidlingsevne som gjør stoffet enkelt å forstå. Ikke bare hundene som får selvtillitt her!

Amadi har blitt en ny, trygg og fornøyd snuppe og selv om vi har en vei å gå videre, gjør vi det sammen med Carina, på fb-gruppa, med livesendingene og spørsmålstrådene som hun stadig følger opp med. Å trene hund blir gøy!"

Powered by Kajabi