Placeholder Image

 TRYGG Hund Online

Kurset er fullt og påmeldingen er nå stengt for denne gang. 

 • Har du en sensitiv eller usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre og på nye situasjoner?

 • Har hunden din atferdsproblemer relatert til usikkerhet, slik som f.eks. utagering på tur, stress, separasjonsangst, frykt eller aggresjon?

 • Ønsker du å forebygge atferdsutfordringer, få inspirasjon til morsomme mentale aktiviteter, og gi hunden din det beste livet du bare kan?

Usikre hunder har oftere atferdsutfordringer, de er mer stresset og de overreagerer oftere.

Den gode nyheten er at selvtillit kan trenes opp!

Hverdagen vil bli bedre, enklere og mindre stressende for både deg og hunden din.

Placeholder Image

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Placeholder Image

"Selvtillit er det som gjør at noen hunder ser på nye utfordringer som et eventyr, mens andre vil møte nye situasjoner med frykt og usikkerhet."

 

Placeholder Image

Anne Birgitta og Freia

Deltagere TRYGG Hund Online

“Freia og jeg er SÅ glad for at vi kom over kurset TRYGG HUND!! Lærerikt, motiverende , engasjerende og morsomt – en hel verktøykasse med kunnskap om hundens språk og atferd, med påfølgende jobbing i praksis med våre egne hunder.

At det skulle være mulig å få så stort utbytte av et online hundekurs, hadde jeg på forhånd ikke trodd.

Det som før var daglige turer, har nå blitt høydepunkter med utforsking, kroppsbeherskelse, triksing, samarbeid osv. I tillegg har evt. utfordringer blitt GØY å jobbe med, for vi har fått ulike verktøy å bruke. Treningsplaner, ukesoppdrag, online spørretimer, gruppesamtaler
– kurset har vært helt perfekt!

Carina Josefine er kjempedyktig, og en FANTASTISK motivator for både hund og eier!!! Tusen takk – dette vil vi gjøre mer! ”

 

Jeg vet utfordringene kan føles store. Jeg har vært der selv.

Men jeg lover deg – den stoltheten og kjærligheten du kjenner, når dere løser utfordringene og får til dette sammen – den får hjertet nesten til å sprekke! Den gleden over å se hunden sin trygg og glad i nye situasjoner, er til å få sommerfulger i magen av!

Forestill deg tryggheten og roen du vil kjenne på, når du vet du kan stole på hunden din, og hunden din stoler på deg. Når du kan ta med hunden din bort, uten å bekymre deg for hvem aller hva som møter dere. Hunden din takler det. Tenk deg en hverdag hvor du ikke får hjertet i halsen flere ganger om dagen, fordi hunden din hører en lyd og begynner å bjeffe.

"Ja, særlig at vi kan komme dit noen gang", tenker du kanskje.

Jeg skjønner deg så godt. Jeg har tenkt som deg, og jeg har jobbet med mange som har tenkt det samme.

Men vi har kommet dit. Vi har nådd målene og løst utfordringene!

Det kan du gjøre også. Bli med på TRYGG Hund og få kunskapen, verktøyene, veiledningen og støtten du trenger.

Placeholder Image

Angelika og Minnie

Deltagere TRYGG Hund Online

"Først vil jeg bare si tusen takk for de fine månedene vi fikk sammen med deg og kursgruppen😊 Det var et veldig bra kurs du har laget - beste kurset vi har gått noengang! Er utrolig glad for at vi fikk lov til å delta.
 
Jeg merker stor forskjell på hele Minnie etter kurset❤️ Hun er blitt mye roligere, og har helt klart høyere selvtillit. Hun tar masse gode initiativ, noe hun sjeldent gjorde før. Kommunikasjonen oss imellom et mye bedre 👍🏻 Hun virker mye tryggere i de aller fleste situasjoner. Hun utfordrer seg selv og gjør flere ting nå som rett og slett var uaktuelt tidligere. 
 
Stressredusering var veldig nyttig for oss. Det var viktig for å kunne klare å ta tak i utfordringer 😊 
 
Jeg føler meg mye tryggere på hvordan vi kan jobbe med ulike utfordringer, og vet litt mer om hva som skal til for å lykkes. Jeg føler meg faktisk som en bedre hundeeier, som kan forstå Minnie mye bedre enn før.

Vi fikk også masse god inspirasjon til mental aktivisering, det skal vi ta med oss videre.
 
Dette har helt klart endret livene våre, og vi står mye bedre rustet for å takle de utfordringene vi måtte møte videre. 
 
Stor klem fra Minnie og Angelika 🥰"
 

 

Du vil lære alt du trenger for å gjøre hunden din TRYGG og lykkelig, og for å løse eventuelle atferdsutfordringer, blandt annet:

 • Selvtillit og selvtillitsbygging - YES ,det kan trenes opp! Og her lærer du hvordan.
 • Mental aktivisering = tryggere, roligere og mer harmoniske hunder
 • Hundens språk - Forstå hunden din
 • Stress og stressredusering
 • Søvn - sover hunden din godt nok?
 • Hva gjør vi når hunden er redd noe? Teknikker som virker!
 • Sosialisering og miljøtrening

 

Selvtillitsbyggende mentale aktiviteter

 • Uforsking - vær eventyrere sammen!
 • Neseabeid - La hunden bruke sitt BESTE verktøy!
 • Problemløsning - Gi hunden utfordringer og la den løse dem på egenhånd
 • Samarbeidsøvelser - Et helt triksekurs som bonus!
 • Kroppskoordinasjon - Det krever mye hjerne å koordinere kroppen på måter man ikke er vant til!

Alle kategoriene kommer med inspirasjonsvideoer og idébank med morsomme aktiviteter!

 

Vi skal løse utfordringer!

Når vi bygger opp hundens selvtillit og troen på at den kan takle nye og vanskelige situasjoner, står du og hunden din bedre rustet til å løse utfordringene. Noen av de vanligste utfordringene i forbindelse med usikkerhet er:

 • Gå pent i bånd
 • Utagering på tur
 • Separasjonsangst
 • Stress
 • Frykt
 • Aggresjon
 • Ressursforsvar
 • Bjeffing

Disse utfordringene har fått egne kapitler, MEN jeg har lagt opp til at du vil få hjelp til akkurat de utfordringene du og din hund har.

 

Kort sagt: Hvordan gi hunden din det beste livet den kan få, samtidig som hundeholdet blir enklere, morsommere og mindre stressende.

Placeholder Image

Tonje Vinge og Matti

Deltagere TRYGG Hund Online

“Jeg var først litt skeptisk til et onlinekurs, men ble fort positivt overrasket over hvor godt det funket! Fikk masse tips, råd og veiledning hele veien, og så var det fint å kunne se hva de andre på kurset jobbet med og fikk til også! Pluss at man hadde en trygg plattform å ta opp frustrasjoner og utfordringer på uten å bli "belært" eller dømt.

Følte innholdet i kurset var midt i blinken for min usikre chihuahua. Har lagt i mye jobb i han siden jeg fikk han, men her følte jeg liksom at vi fikk inn "grunnmuren". Å starte med stressredusering tror jeg var helt avgjørende for å kunne jobbe med de tingene han strevde med.

Vi har lært så mye- blant annet har jeg nå en hund som kan gå pent i bånd, som jeg forstår kroppsspråket til, som kan se og passere andre hunder (med riktig tilpasning til situasjonen). Han har blitt mye tøffere på utfordringer og på å utforske sin nysgjerrighet, og han bare elsker å "trene" med meg og vise fram det han kan! Enkelte dager er han faktisk en drøm å gå på tur med(noe jeg så langt kun har drømt om selv)! Det går selvfølgelig litt opp og ned, og vi har fortsatt ting å jobbe med, men nå føler jeg meg ihvertfall trygg på hvordan jeg kan jobbe med ting, føler jeg har fått gode og viktige verktøy i arbeidet videre.

Det er ikke bare hunden min som har fått bedre selvtillit, men jeg også- som er en fin bonus!
Jeg har tidligere vært på både valpekurs og unghundkurs, men skulle ønske at jeg visste om dette kurset først!
Usikker hund eller ei, så tenker jeg at dette kurset inneholder grunnmuren for en trygg hund og et godt samspill mellom hund og eier"

 

Fortsatt ikke helt sikker på om TRYGG Hund er riktig for deg og hunden din?

Har du flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Epost: [email protected]

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Placeholder Image

Cathrine Fjermerås og Amadi

Deltagere TRYGG Hund Helg

"Det viktigste kurset vi noensinne har tatt, og jada-det har da blitt noen! Dette kurset, og alle metodene som blir presentert, har hjulpet som en drøm på vår usikre lille logrejente som låste seg rett som det var i redsel og panikk.

Dette er virkelig ett positivt, varmt og viktig kurs, selv for tøffingen vår, som virkelig også har nytt godt av dette. Det å forebygge usikkerhet er jammen meg undervurdert! Selvtillitt kan det aldri bli for mye av!

Min viktigste lærdom er å ta ett skritt tilbake og la henne løse oppgaver selv. Alt fra å få tak i godis, til å kunne passere andre hunder, fordi hun selv hadde tatt avgjørelsen.

Skulle ønske jeg hadde visst alt dette tidligere, men det viktige er: Jeg vet det nå! Og når man vet bedre, så kan man gjøre bedre.

Dette er virkelig den beste instruktøren vi har fått møte, like flink med folk som med hunder og med en super formidlingsevne som gjør stoffet enkelt å forstå. Ikke bare hundene som får selvtillitt her!

Amadi har blitt en ny, trygg og fornøyd snuppe og selv om vi har en vei å gå videre, gjør vi det sammen med Carina, på fb-gruppa, med livesendingene og spørsmålstrådene som hun stadig følger opp med. Å trene hund blir gøy!"

Placeholder Image

Greta, Johnny, Pixie og Ice

Deltagere TRYGG Hund Online

“Ikke visste vi hvilken reise vi skulle ut på da vi meldte oss på onlie-kurset “Trygg Hund” hos Carina Josefine - en utrolig lærerik og bevisstgjørende reise. Carina Josefine er en hundeinstruktør med en uvanlig bred utdanning og kompetanse på hund. Denne kompetansen deler hun raust med hver og en kursdeltaker gjennom hele kursperioden. Hennes klare holdninger til hvordan trene, samspille med hunden din er gjennomgående i hele kurset, og måten kurset er bygd opp på. Carina er “hel ved”- liv og lære går hånd i hånd.

Det at kurset er delt inn i moduler med forelesning som knytter teori og praksis, at det strekker seg over tid, at hver modul er etterfulgt av arbeidsoppgaver, skiller seg ut fra alle andre kurs vi har gått og er en utmerket måte å få til egenutvikling på. Ukentlige spørretimer der vi får veiledning på problemstillinger og nå grupper som drøfter ulike utfordringer sammen er veldig lærerikt Hver deltaker får også personlig oppfølging samtidig som vi deler ideer/kunnskap og utfordringer med hverandre.

At kurs ikke er noe quick fiks viste oppstarten. Her var det stressreduksjon og selvtillitsbygging som var i fokus med utrolig mange gode ideer til temaene. Og slik har det vært hele kurset gjennom. Vi anbefaler kurset på det varmeste til alle der ute Ikke la sjansen gå fra deg 😊 meld DEG på!! Hilsen Greta, Johnny, Pixie og Ice ”

Placeholder Image
Jeg heter Carina Josefine,  jeg er hundetrener, atferdskonsulent og lidenskapelig opptatt av hund!
 
Jeg elsker å trene hund, og å holde kurs. Jeg er glad i å holde kurs som er "bare for gøy", slik som triksekurs og kurs i rallylydighet.

Likevel er det LIVSKVALITET og SELVTILLIT hos hund som er blitt mine "hjertesaker".  Det rører ved noe langt inni hjerterota når jeg ser en hund som sliter og føler seg usikker. Det er noe kjent ved det, som fanger hjertet mitt med en gang.
 
Jeg har også hatt usikker hund. Det vil si, jeg har fortsatt hunden, men jeg kan ikke lenger kalle han usikker. Sammen har jeg og Nommin hatt en utrolig reise, og vi har kommet i mål. Jeg kan relatere til hvordan det er å være mennesket til en usikker hund, og alle følelsene og utfordringene som ofte følger med.
 
Det betyr mye for meg at disse hundene blir sett for de følsomme og fantastiske hundene de faktisk er, og at menneskene deres får den veiledningen, kunskapen og ideene de trenger for å hjelpe hunden sin å bli TRYGG.
 
Det er utrolig givende å jobbe med selvtillit hos hund. Selv etter å ha jobbet i hovedsak med selvtillit og stressredusering i flere år, blir jeg like rørt hver gang. Jeg vet at det jeg lærer bort gjør en forskjell i selve livskvaliteten - til både hund og eier.

Hva kan være vakrere og mer motiverende enn det? :)

 

Kurset er nå stengt for påmeldinger

Da jeg vil følge opp hver enkelt deltager, vil jeg ha begrenset antall deltagere.

Legg igjen eposten din, så sender jeg deg en epost når påmeldingen åpner igjen.

JA, jeg vil ha epost når påmeldingen åpner igjen
Powered by Kajabi