Endelig er TRYGG Hund blitt bok! 

- Og det kan bli den viktigste hundeboken du kommer til å lese 

 

 • Ønsker du deg en bedre, morsommere, enklere, og mindre stressende hverdag for både deg og hunden din?

 • Skulle du ønske hunden din var tryggere på seg selv, og på andre mennesker, hunder, og nye situasjoner?

 • Har du hund med atferdsutfordringer som kommer av usikkerhet, som for eksempel utagering, stress, frykt eller aggresjon?

 • Vil du forstå hvorfor hunden din oppfører seg som den gjør, og hvordan du kan endre på det?

 • Har du lyst til å ha det moro sammen med hunden din, og ønsker ideer til morsomme og selvtillitsbyggende aktiviteter og øvelser? 

Da kan dette bli den viktigste boka du noensinne kommer til å lese.

 

 

Alt du trenger for å gjøre hunden din TRYGG og glad, og for å løse eventuelle atferdsutfordringer - OG samtidig ha det veldig GØY!

 

Dette er boka jeg selv skulle ønske jeg hadde, første gang jeg hadde sensitiv hund, ikke alltid forstod henne eller oppførselen hennes, eller visste hva jeg burde gjøre.

Det er en hjertevarm bok om å dele livet med en sensitiv hund, om å bygge selvtillit, redusere stress, forbygge og løse atferdsutfordringer, og om morsomme aktiviteter du kan gjøre sammen med hunden din.

 

I boka kan du lese om blant annet:

 • Hvordan bygge opp selvtilliten til hunden din
 • Ideer til morsomme selvtillitsbyggende mentale aktiviteter
 • Teknikker for å redusere stress
 • Hundens språk - forstå hunden din
 •  Teknikker du kan bruke når hunden er redd for noe eller usikker på noe 
 • Hva er GOD sosialisering og miljøtrening
 • Hvordan løse atferdsutfordringer (boken går gjennom de vanligste atferdsutfordringene hundeeiere har)

Lise og Nikki

Dersom man ønsker å fokusere på å ha en trygg og glad hund, anbefaler jeg å lese denne boka! For oss har den nesten blitt et oppslagsverk! Den presenterer temaene på en enkel måte, i korte, forklarende kapitler.

Det som er helt fantastisk, er alle øvelser og triks Carina så raust deler med oss! Det hjelper lite med flotte teorier hvis man ikke vet hvordan man skal bruke dem. Men her er alt tydelig forklart, og utallige flotte bilder understreker det som står i teksten.

Carina beskriver det meste vi trenger å ha fokus på i hundeholdet, hvorfor vi skal jobbe med det og hvordan vi skal gjøre det. Vår puddelfrøken elsker alle øvelsene, og vi som eiere jubler over at noen faktisk har skrevet ei så viktig bok! Dette er rett og slett BOKA som alle hundeeiere trenger!

 

Cathrine Fjermerås og Amadi

For en fantastisk bok!

Dette er nok den viktigste boken du kan lese, om du som jeg har en usikker hund, eller om du "bare" ønsker å forebygge at dette skjer, for tro dere meg, det er nemlig viktig det!!

Denne boken har gitt oss masse påfyll, og det er så godt å lese en bok som er skrevet av en som VIRKELIG forstår hva det innebærer å ha en hund med utfordringer!

I tilegg har vi fått så mange morsomme ting å finne på sammen,
og vi har nå en hverdag full av morsomme påfunn.

Jeg har nå gått ifra å ha en usikker, nervøs og "utagerende" hund i så å si alle situasjoner, til å sakte, men sikkert, få ei trygg , nysgjerrig og morsom godjente full av egne initiativ.

Vi må fortsatt ta noen hensyn, og jeg jobber jevnt og trutt med å forebygge og trygge rundt skateboards, men med boken i hus, så kommer vi dit, og vi kommer garantert til å ha masse moro underveis.

Amadi anbefaler varmt denne boken (og klubben) og det gjør matmor også!

TRYGG Hund

499,-

INKLUDERT PORTO

 • Forfatter: Carina Josefine T. Iversen (hundetrener, atferdskonsulent og rehab-terapeut på hund)
 • 204 sider
 • Hard perm
 • Fargebilder
 • BONUS: Onlinekurs med øvelser og aktiviteter fra boka 

(Hvis boka IKKE skal sendes, vil kr. 50,- tilbakebetales ved henting)

Jeg vil kjøpe boka!
Ved kjøp nå, får du også med en BONUS:

Et onlinekurs hvor du kan se 25 av øvelsene/aktivitetene i boka utført i praksis

 

Ønsker du å bestille flere bøker for videresalg, ta kontakt på [email protected]

 

 

Hei...

Jeg heter Carina Josefine, og jeg er hundetrener, atferdskonsulent og rehabiliteringsterapeut på hund.

SELVTILLIT hos hund er min største hjertesak. Det rører ved noe langt inn I hjerterota når jeg ser en hund som sliter og føler seg usikker.
Jeg har selv hatt usikker hund med flere utfordringer. så jeg kan relatere til hvordan det er å være mennesket til en usikker hund, og til alle følelsene som ofte følger med.
Det betyr mye for meg at disse hundene blir sett for de fantastiske hundene de faktisk er, og at menneskene deres får den veiledningen og de ideene de trenger for å hjelpe hunden sin å bli TRYGG, til å finne igjen gleden, og til å ha det moro sammen med hunden!
Selvtillitsbygging ER nemlig gøy! Det handler om mestring og samarbeid, om glede og gode opplevelser.
Det er utrolig givende å jobbe med selvtillit hos hund. Jeg vet at det utgjør en forskjell i selve livskvaliteten - til både hunden og deg som er hundeeier

Alla og Frøya

Jeg lærer utrolig mye fra boka di. Den forandret veldig mye hverdagen vår, dynamikken i vårt samspill med min vakre Frøya, bare i løpet av en måned!

Det viktigste jeg ser at det er utrolig til stor hjelp å forstå hva hun tenker og hvordan hun føler i forskjellige situasjoner, lese henne og være med og ha det gøy!

Hun er blitt mye mere avbalansert og trygg fordi jeg begynner skjønne, og forandre mine reaksjoner, og er mye tryggere selv. Jeg stoler mye mere på meg selv. 

Så tusen hjertelig takk for at du lærer oss å skape den verden med vår firbente!

Therese-Mari Pisani
Hundetrenerstudent

 

TRYGG Hund kommer til å bli den viktigste boken du leser!

Den er flust av tips til gøye aktiviteter du kan gjøre sammen med hundene dine, og alle har ulike vanskelighetsgrader.

Jeg vil til og med påstå at boken er like bra for deg som ikke har en sensitiv eller usikker hund, fordi alle hunder liker å ha det artig sammen med menneskene sine!

Noe av det jeg absolutt liker best, er at Carina Josefine inkluderer et kapittel om hundeeierselvtillit. Dét er et tema som ikke får nok oppmerksomhet! Og det kan være spesielt viktig for oss som har sensitive og usikre hunder, og som garantert føler på at dette er vår feil.

Jeg har allerede lest boken flere ganger, og kommer til å bruke den som mitt faste oppslagsverk!

Tone Arnesen

Boka Trygg hund har vært til stor inspirasjon og hjelp, ikke bare med teori men med konkrete forslag til løsning på problemer som kan oppstå.
Boka er også skrevet på en slik måte at den er like bra for både nye og erfarne hundeeiere, forståelig og tydelig i budskapet.
Og ikke minst så er bokas forfatter opptatt av vår rolle som hundeeier, at vi også trenger en dose selvtillit og klapp på skuldra når det føles som utfordringene står i kø.

Ta en sniktitt i boka