1694,- for 6 mndr. medlemsskap

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Medlemskapet er gyldig inntil du sier det opp, og vil fornyes automatisk etter 6 mnd, med mindre du sier i fra før perioden er over.

Ved oppsigelse midt i en periode vil ikke det innbetalte beløpet bli tilbakebetalt.

Betingelser

Personvererklæring

 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

TRYGGhund-klubben 6 mnd

SPAR 400,-

 

TRYGGHund-klubben er for deg som

 • Har sensitiv eller usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre og på nye situasjoner

 • Har hund med atferdsutfordringer (f.eks. utagering, stress, frykt eller aggresjon) og ønsker oppfølging og veiledning

 • Vil forstå hvorforfor hunden din oppfører seg som den gjør, og hvordan du kan endre på det

 • Vil ha det MORO sammen med hunden din, og ønsker inspirasjon til morsomme og nyttige selvtillitsbyggende aktiviteter og øvelser. 

 • Ønsker deg en bedre, morsommere, enklere og mindre stressende hverdag for både deg og hunden din

 

TRYGGHund-Klubben er også for deg som rett og slett er interessert i hund og atferd og ønsker å lære mer.

 

Hva får du i TRYGGHund-klubben?

 

 • Månedlig LIVE-forelesning om månedens tema
 • Steg for steg innlæringsvideoer av triks, hverdagsøvelser og/eller styrkeøvelser hver måned
 • Ideer og inspirasjon for mentale og selvtillitsbyggende aktiviteter 
 • Spørretimer hvor du kan spørre om hva som helst
 • BONUS-forelesninger om spennende temaer innen hundetrening og hundehold generelt
 • Facebookgruppe og et fellesskap hvor du kan vise frem det du får til, stille spørsmål, dele tanker og frustrasjoner, samt få støtte og veiledning
 • Medlemsportal med app som du kan laste ned på telefonen, og dermed ha tilgjengelig uansett hvor du er. 

 

Tilbakemeldinger

"Først vil jeg bare si tusen takk for de fine månedene vi fikk sammen med deg og kursgruppen😊 Det var et veldig bra kurs du har laget - beste kurset vi har gått noengang! Jeg merker stor forskjell på hele Minnie etter kurset❤️ Hun er blitt mye roligere, og har helt klart høyere selvtillit. Hun tar masse gode initiativ, noe hun sjeldent gjorde før. Kommunikasjonen oss imellom et mye bedre 👍🏻 Hun virker mye tryggere i de aller fleste situasjoner. Stressredusering var veldig nyttig for oss. Det var viktig for å kunne klare å ta tak i utfordringer 😊 Jeg føler meg mye tryggere på hvordan vi kan jobbe med ulike utfordringer, og vet litt mer om hva som skal til for å lykkes. Jeg føler meg faktisk som en bedre hundeeier, som kan forstå Minnie mye bedre enn før. Vi fikk også masse god inspirasjon til mental aktivisering, det skal vi ta med oss videre. Dette har helt klart endret livene våre, og vi står mye bedre rustet for å takle de utfordringene vi måtte møte videre.

Angelika og Minnie

Fikk masse tips, råd og veiledning hele veien, og det var fint å kunne se hva de andre på kurset jobbet med og fikk til! Pluss at man hadde en trygg plattform å ta opp frustrasjoner og utfordringer på uten å bli "belært" eller dømt. Innholdet i kurset var midt i blinken for min usikre chihuahua. Har lagt i mye jobb i han siden jeg fikk han, men her følte jeg at vi fikk inn "grunnmuren". Å starte med stressredusering var helt avgjørende for å kunne jobbe med de tingene han strevde med. Vi har lært så mye. Blant annet har jeg nå en hund som kan gå pent i bånd, som jeg forstår kroppsspråket til, som kan se og passere andre hunder (med riktig tilpasning til situasjonen)! Vi har fortsatt ting å jobbe med, men nå føler jeg meg ihvertfall trygg på hvordan jeg kan jobbe med ting. Det er ikke bare hunden min som har fått bedre selvtillit, men jeg også - som er en fin bonus! Jeg har tidligere vært på både valpekurs og unghundkurs, men skulle ønske at jeg visste om dette kurset først! Usikker hund eller ei, så tenker jeg at dette kurset inneholder grunnmuren for en trygg hund og et godt samspill mellom hund og eier"

Tonje og Matti

“Freia og jeg er SÅ glad for at vi kom over kurset TRYGG HUND!! Lærerikt, motiverende , engasjerende og morsomt – en hel verktøykasse med kunnskap om hundens språk og atferd, med påfølgende jobbing i praksis med våre egne hunder. Det som før var daglige turer, har nå blitt høydepunkter med utforsking, kroppsbeherskelse, triksing, samarbeid osv. I tillegg har evt. utfordringer blitt GØY å jobbe med, for vi har fått ulike verktøy å bruke. Treningsplaner, ukesoppdrag, online spørretimer, gruppesamtaler – kurset har vært helt perfekt! Carina Josefine er kjempedyktig, og en FANTASTISK motivator for både hund og eier!!! Tusen takk – dette vil vi gjøre mer! ”

Anne Birgitta og Freia