4995,-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
8cc0v4uwqq23f3iyr0ts copy of copy of copy of trygghund klubben

TRYGGHund-Intensiv

  • Har du en usikker hund, og skulle ønske hunden din var tryggere på seg selv, på andre og på nye situasjoner?

  • Har hunden din atferdsproblemer relatert til usikkerhet, slik som f.eks. utagering på tur, stress, separasjonsangst, frykt eller aggresjon?

  • Er du KLAR for å legge ned tid og innsats for å løse atferdsutfordringene, og virkelig få en dypere forståelse og inngående kunskap om hvorfor hunden din gjør som den gjør, og hvordan du kan endre på det?

 

Kan du svare JA på i allefall to av disse spørsmålene, kan TRYGGHund-Intensiv være for deg

Dette kan bli de viktigste, morsomste, og mest spennende månedene du noen gang har hatt med hunden din

 

Du får:

  • 5 moduler videoforelesninger og ideer til mentale og selvtillitsbyggende øvelser 
  • 2 måneders oppfølging
  • Tilgang på eksklusiv Facebookgruppe
  • Ukentlige gruppesamtaler 
  • HELE Carina Josefine's Triksekurs Online

 

Tilbakemeldinger

“Dette er det viktigste kurset vi noensinne har tatt, og vi har prøvd en del! Dette kurset har hjulpet som en drøm på vår usikre lille logrejente som stadig låste seg i redsel og panikk. --- Dette er virkelig et positivt, varmt og viktig kurs, selv tøffingen vår har nytt godt av dette. Selv om vi har en vei å gå videre, gjør vi det sammen med Carina, på fb-gruppa, med livesendingene og spørsmålstrådene som hun stadig følger opp med. Å trene hund blir gøy!"”

Cathrine og Amadi

“Det var fint å kunne se hva de andre jobbet med og fikk til! Innholdet i kurset var midt i blinken for min usikre chihuahua. Her følte jeg liksom at vi fikk inn "grunnmuren". Å starte med stressredusering var helt avgjørende for å kunne jobbe med de tingene han strevde med. Vi har lært så mye - blant annet har jeg nå en hund som kan gå pent i bånd, som jeg forstår kroppsspråket til, som kan se og passere andre hunder med riktig tilpasning. Det er ikke bare hunden min som har fått bedre selvtillit, men jeg også- som er en fin bonus! Jeg har tidligere vært på både valpekurs og unghundkurs, men skulle ønske at jeg visste om dette kurset først! ”

Tonje og Matti

“Dette er det beste kurset vi har gått noengang! Jeg merker stor forskjell på hele Minnie etter kurset . Hun er blitt mye roligere, har helt klart høyere selvtillit, og tar mye mer initiativ enn før. Kommunikasjonen oss imellom et mye bedre 👍🏻 Jeg føler meg mye tryggere på hvordan vi kan jobbe med ulike utfordringer. Jeg føler meg faktisk som en bedre hundeeier, som kan forstå Minnie mye bedre enn før. Vi fikk også masse god inspirasjon til mental aktivisering, det skal vi ta med oss videre. Dette har helt klart endret livene våre, og vi står mye bedre rustet for å takle de utfordringene vi måtte møte videre. ”

Angelika og Minnie