499,- inkludert porto

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Boka TRYGG Hund

 • Ønsker du deg en bedre, morsommere, enklere, og mindre stressende hverdag for både deg og hunden din?

 • Skulle du ønske hunden din var tryggere på seg selv, og på andre mennesker, hunder, og nye situasjoner?

 • Har du hund med atferdsutfordringer som kommer av usikkerhet, som for eksempel utagering, stress, frykt eller aggresjon?

 • Vil du forstå hvorfor hunden din oppfører seg som den gjør, og hvordan du kan endre på det?

 • Har du lyst til å ha det moro sammen med hunden din, og ønsker ideer til morsomme og selvtillitsbyggende aktiviteter og øvelser? 

Da kan dette bli den viktigste boka du noensinne kommer til å lese.

I denne boka får du det du trenger for å gjøre hunden din TRYGG og glad, og for å løse eventuelle atferdsutfordringer - OG samtidig ha det veldig GØY!

 

Ved kjøp nå, får du også med en BONUS:
Et onlinekurs hvor du kan se 25 av øvelsene/aktivitetene i boka utført i praksis.

 

I boka kan du lese om blant annet:

 • Hvordan bygge opp selvtilliten til hunden din
 • Ideer til morsomme selvtillitsbyggende mentale aktiviteter
 • Teknikker for å redusere stress
 • Hundens språk - forstå hunden din
 •  Teknikker du kan bruke når hunden er redd for noe eller usikker på noe 
 • Hva er GOD sosialisering og miljøtrening
 • Hvordan løse atferdsutfordringer (boken går gjennom de vanligste atferdsutfordringene hundeeiere har)

 

Sagt om boka:

Dersom man ønsker å fokusere på å ha en trygg og glad hund, anbefaler jeg å lese denne boka! For oss har den nesten blitt et oppslagsverk! Den presenterer temaene på en enkel måte, i korte, forklarende kapitler. Det som er helt fantastisk, er alle øvelser og triks Carina så raust deler med oss! Det hjelper lite med flotte teorier hvis man ikke vet hvordan man skal bruke dem. Men her er alt tydelig forklart, og utallige flotte bilder understreker det som står i teksten. Carina beskriver det meste vi trenger å ha fokus på i hundeholdet, hvorfor vi skal jobbe med det og hvordan vi skal gjøre det. Vår puddelfrøken elsker alle øvelsene, og vi som eiere jubler over at noen faktisk har skrevet ei så viktig bok! Dette er rett og slett BOKA som alle hundeeiere trenger!

Lise og Nikki

For en fantastisk bok! Dette er nok den viktigste boken du kan lese, om du som jeg har en usikker hund, eller om du "bare" ønsker å forebygge at dette skjer, for tro dere meg, det er nemlig viktig det!! Denne boken har gitt oss masse påfyll, og det er så godt å lese en bok som er skrevet av en som VIRKELIG forstår hva det innebærer å ha en hund med utfordringer! I tilegg har vi fått så mange morsomme ting å finne på sammen, og vi har nå en hverdag full av morsomme påfunn. Jeg har nå gått ifra å ha en usikker, nervøs og "utagerende" hund i så å si alle situasjoner, til å sakte, men sikkert, få ei trygg , nysgjerrig og morsom godjente full av egne initiativ. Vi må fortsatt ta noen hensyn, og jeg jobber jevnt og trutt med å forebygge og trygge rundt skateboards, men med boken i hus, så kommer vi dit, og vi kommer garantert til å ha masse moro underveis. Amadi anbefaler varmt denne boken (og klubben) og det gjør matmor også!

Cathrine og Amadi

TRYGG Hund kommer til å bli den viktigste boken du leser! Den er flust av tips til gøye aktiviteter du kan gjøre sammen med hundene dine, og alle har ulike vanskelighetsgrader. Jeg vil til og med påstå at boken er like bra for deg som ikke har en sensitiv eller usikker hund, fordi alle hunder liker å ha det artig sammen med menneskene sine! Noe av det jeg absolutt liker best, er at Carina Josefine inkluderer et kapittel om hundeeierselvtillit. Dét er et tema som ikke får nok oppmerksomhet! Og det kan være spesielt viktig for oss som har sensitive og usikre hunder, og som garantert føler på at dette er vår feil. Jeg har allerede lest boken flere ganger, og kommer til å bruke den som mitt faste oppslagsverk!

Therese-Mari Pisani