For deg som vil ha det gøy med hunden din!

 

Finn frem godbiter og en god porsjon humor! Dette kurset handler om å HA DET MORO SAMMEN!

 • Leter du etter ideer for hva du og hunden din kan finne på?
 • Har du lyst til å lære hunden din morsomme triks, men vet ikke helt hvor du skal starte?
 • Vil du gå på kurs - hjemmefra - når det skulle passe deg? Og få veiledning fra instruktør når du står fast?

 

 

"Det har vært veldig gøy og være med på dette! Cirka og jeg har storkost oss med treningen. Helt tydelig på Cirka at dette øker selvtilliten og gir mestringsfølelse. Synes alt var veldig bra lagt opp. Videoene /instruksjonene var SÅ bra!! Akkurat passe detaljerte slik at det var enkelt å følge med. Og du har en flott personlighet som oser «jeg elsker å jobbe med hunder» Og det smitter over på oss."

Merete og Cirka
Deltagere på Carina Josefine's Online Triksekurs

Det spiller ingen rolle om du er helt ny med trening av hund (Triksetrening må jo være det beste første møtet med hundetrening!), eller om du og hunden har trent en del fra før. Du vil få den veiledningen du trenger!

 

Hunder som har det GØY med eieren sin, er lettere å få kontakt med, og lettere å trene - også når det gjelder andre ferdigheter som for eksempel hverdagslydighet eller å gå pent i bånd. 

Å trene triks er en fantastisk morsom og lærerik reise sammen med hunden din! Har du trent triks tidligere, da vet du nok hva jeg snakker om: gleden, samarbeidet, mestringfølelsen og stoltheten - hos både menneske og hund.

Noe av det fine med å trene triks, er at det finnes ingen "regler" for hvordan et triks skal se ut. Hundens personlighet kan få skinne gjennom og gjøre hvert triks unikt!

15 morsomme triks!

Det spiller ingen rolle om du er helt ny med trening av hund, eller har trent mye tidligere. Jeg er der hele veien og veileder deg dersom du står fast. Dette skal være GØY, uten noen form for stress eller "prestasjonsangst"!

Modul 1: Fine triks å begynne med

Snurre - slalom mellom beina - bukke - klappelek - hoppe over beinet

Modul 2: Triks for viderekommende

Hoppe gjennom armene - sitte bamse - rull rundt - PANG! (spill død) - hoppe over ryggen

Modul 3: Triks som krever litt mer

Rydde opp leker - slå på/av lys (lukke skuffer/dører - speile hverandre - hoppe tau - hoppe opp i armene

"Må bare si at jeg ELSKER at dere ikke har redigert bort at hundene prøver å jukse o.l i filmene. Godt å se at det er så ekte, og gleden føler jeg på helt opp i Brumund"

Christina og Kovu
Deltagere på Carina Josefine's Online Triksekurs

 

Dette får du:

 • Steg for steg fremgangsmåter og instruksjonsvideoer for 15 morsomme triks!
 • Tilgang til Facebookgruppe hvor du kan vise frem hva du har fått til (å skryte er lov!!), og få veiledning når du står fast.
 • Challenger hvor du får diplom for utførte oppgaver
 • BONUS: Rullerende LIVE-sendinger om triksetrening, og det å trene hund
 • BONUS: 3 videoer: "Bli en bedre hundetrener"
 • BONUS: Boka "Hundetrening for alle" (Carina Josefine T. Iversen 2019)  Alt dette for KUN 495,-

"Jeg er veldig glad for at vi valgte dette kurset. Triks kan vi gjøre overalt. Derfor passer dette utmerket for både Sebastian og oss. Nå ser vi muligheter hele tiden, vi føler at vi gjør noe positivt og morsomt for vår kjære Sebastian. Takk skal du ha, Carina, for din positive holdning. Den smitter over på meg. Hver gang vi har vært sammen med deg bidrar du med noe positivt. Vi er ikke så gode på å ta “treningsøkter”, derfor er “triks” perfekt for slike som oss. Det gir både to og firbeinte en mestringsfølelse. Dette motiverer til masse triks og lærdom. Triksekurs vil jeg anbefale til alle som synes vanlig trening er litt kjedelig. Dette er ikke bare “fjas”, dette er god trening for hunden. Veldig viktig å ha det gøy på trening."

Liv og Sebastian
Deltagere på triksekurs

"Leo og jeg har hatt det kjempefint med triksekurset Gøy å se hva hund og eier kan få til sammen. Se en fornøyd og avslappet hund etter triksetrening, å ha det Morro sammen. På våre turer, vil jeg nå legge inn en økt eller to med triksing Du Carina er ei superflink hundetrener. Triksekurs anbefales !"

Marit og Leo
Deltagere på triksekurs

Hundetrener Carina Josefine

Jeg er hundetrener og atferdskonsulent, og lidenskapelig opptatt av hund og hundetrening.

I tillegg å jobbe med atferd og selvtillit hos hund, holder jeg også  både onlinekurs og fysiske kurs.

Jeg elsker jeg alt som er gøy, og triksekurs er en klar favoritt!

Det viktige er ikke er alltid hva man trener på, men hvordan man gjør det, og ikke minst, hvordan man har det sammen mens man holder på!  De vi har det fint med, er de vi helst vil tilbringe tid sammen med. Slik er det med hunder også.

Triks er den perfekte måten å trene opp kontakt, kommunikasjon og samarbeid på! Dette vil gjøre ALL trening enklere og hyggeligere.

Close

50% Complete

Jeg vil gjerne få epost når påmeldingen åpner

(Jeg forplikter meg ikke til å kjøpe kurset, jeg vil kun få beskjed når kurset er åpent for nye deltagere.)