495,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
2b7ushlshyijt4ojaypc copy of untitled14

Triksekurs - Online

Finn frem godbiter og en god porsjon humor! Dette kurset handler om å HA DET MORO SAMMEN!

  • Leter du etter ideer for hva du og hunden din kan finne på?
  • Har du lyst til å lære hunden din morsomme triks, men vet ikke helt hvor du skal starte?
  • Vil du være med på kurs - hjemmefra - når det skulle passe deg? Og få veiledning fra instruktør når du står fast?

Det spiller ingen rolle om du er helt ny med trening av hund (triksetrening må jo være det beste første møtet med hundetrening!), eller om du og hunden har trent en del fra før. Du vil få den veiledningen du trenger!

Dette får du:

  • Steg for steg fremgangsmåter og instruksjonsvideoer for 15 morsomme triks!
  • Tilgang til Facebookgruppe hvor du kan vise frem hva du har fått til (å skryte er lov!!), og få veiledning når du står fast.
  • Tilgang til hele kurset i minimum 1 år
  • Challenger hvor du får diplom for utførte oppgaver
  • BONUS: Boka "Hundetrening for alle"

.

Gleder meg til å se hva du og hunden din vil få til sammen!

Tilbakemeldinger fra deltagere på triksekurs:

“Jeg er veldig glad for at vi valgte dette kurset. Triks kan vi gjøre overalt. Derfor passer dette utmerket for både Sebastian og oss. Nå ser vi muligheter hele tiden, vi føler at vi gjør noe positivt og morsomt for vår kjære Sebastian. Takk skal du ha, Carina, for din positive holdning. Den smitter over på meg. Hver gang vi har vært sammen med deg bidrar du med noe positivt. Vi er ikke så gode på å ta “treningsøkter”, derfor er “triks” perfekt for slike som oss. Det gir både to og firbeinte en mestringsfølelse. Dette motiverer til masse triks og lærdom. Triksekurs vil jeg anbefale til alle som synes vanlig trening er litt kjedelig. Dette er ikke bare “fjas”, dette er god trening for hunden. Veldig viktig å ha det gøy på trening.”

Liv og Sebastian

“Leo og jeg har hatt det kjempefint med triksekurset. Gøy å se hva hund og eier kan få til sammen. Se en fornøyd og avslappet hund etter triksetrening, å ha det Morro sammen. På våre turer, vil jeg nå legge inn en økt eller to med triksing Du Carina er ei superflink hundetrener. Triksekurs anbefales !”

Marit og Leo

“Det har vært veldig gøy og være med på dette! Cirka og jeg har storkost oss med treningen. Helt tydelig på Cirka at dette øker selvtilliten og gir mestringsfølelse. Synes alt var veldig bra lagt opp. Videoene /instruksjonene var SÅ bra!! Akkurat passe detaljerte slik at det var enkelt å følge med. Og du har en flott personlighet som oser «jeg elsker å jobbe med hunder» Og det smitter over på oss.”

Merete og Cirka